Flere aktiviteter kommer snart

Komplett treningsprogram kommer i løpet av kort tid. Våre treninger inkluderer blant annet:

Tai Chi

Som nybegynner i Zi Wu Men tai chi lærer du grunnleggende oppvarmings øvelser for å varme opp ledd og ryggrad. Deretter går vi systematisk gjennom tai-chi formene en bevegelse av gangen. Etter hvert vil man sitte igjen med en unik måte å:

  • Få bedre holdning
  • Styrke kjerne-muskelaturen
  • Få psykisk ro
  • Bedre balanse
  • Bedre hjertehelse
  • Mindre lidelser i støtte- og bevegelses funksjonen
  • Bedre muskelkondisjon og få sterkere sener og ledd

For mer informasjon gå inn på taichiimoss.no

Fysiofitness på Vansjøklinikken

Dette er et treningsopplegg hvor alle får sine individuelle øvelser og du får veildening av fysioterapeut under hele timen. Gruppene vil være små.

Dette kan være enten forebyggende trening eller opptrening etter skade. Pris per gang er kr 80, og det betales for 5 treninger om gangen.

Fysiopilates

Pilates er utformet av seks prinsipper. Disse begrepene gjør et tilsynelatende enkelt øvelsesprogram til en sammensatt bevegelsesverden. Pust, konsentrasjon, kontroll, sentrering, presisjon og flyt. Å føye dem sammen og utnytte dem maksimalt under øvelsesprogrammet er en forutsetning for å få fullt utbytte av treningen. Kyndig og oppmerksom instruksjon hele tiden er garantien for at du får det resultatet du ønsker ut av pilatestimen. Pris kr 150 pr time.

Mediyoga

Medisinsk yoga er rolig yoga som passer for alle, med enkle øvelser i forening med pust. Vi strekker og styrker kroppen og løser opp anspent muskulatur. Passer godt for deg med stiv nakke, høye skuldre, anspent pust og mye tanker. Pris kr 200 for Drop-inn og kr 1900 for klippekort med 10 ganger.

Sterk rygg

Kurset går kontinuerlig, og du kan starte opp når du ønsker. Kurset har fokus på holdning, styrke og
kroppskontroll. Trening av stabiliserende muskulatur i sete, rygg og mage. Det er ogs
å fokus på styrke av nakke og armer.