Kiropraktor

Helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand.

Fysioterapi

Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell med kunnskapsfelt innen kropp, bevegelse og funksjon.

Akupunktur

Akupunkturbehandling omhandler stimulering av spesifikke punkter; akupunkturpunkter – med tynne, sterile nåler for å gjenopprette ubalanser/ blokkeringer i kroppen som skaper plager og smerter.

Ernæringsterapi

Kartlegger underliggende faktorer som kan være årsak til  helseproblemer, og å sette opp en tilpasset plan over matvarer som er gunstige i denne situasjonen, og hvilke matvarer som kan forsterke helseproblemene.

Massasje

Med massasje behandler man muskulatur som er stiv-støl-anspent-knutet. Denne massasjeformen går dypere og hardere inn i musklene enn vanlig velværemassasje.

Kopping

Kopping, en del av den kinesiske medisin. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud.

Coaching

Med selvutviklingskurset SilvaMetoden sls kan du ta kontroll over eget liv. Du lærer enkle teknikker for stressmestring og til å løse hverdagens utfordringer.

Funksjonell medisin

En helhetlig helsemodell som fokuserer på underliggende ubalanser og påvirkende miljøfaktorer.

Medisinsk yoga

MediYoga er en terapeutisk yogaform. Terapeutiske yoga øvelser, pust og meditasjoner leder deg mot økt helse og en kropp i balanse.

Tai Chi

Tai Chi er en treningsform hvor bevegelsene ofte blir praktisert som terapi for å bedre helse, særlig innenfor muskel- og skjelettplager, og øke livslengde og livskvalitet.

Fysiopilates

Fysio-Pilates er en god treningsform  å benytte dersom målet er å forebygge muskel- og skjelettplager.

Lymfedrenasje

Bra for deg som plages med at kroppen binder væske, noe som fører til hovenhet i finger, føtter og legger.

Ultralyd

Mange kvinner ønsker ekstra ultralydundersøkelser i tillegg til den de får fra dert offentlige. Knøttet Ultralyd tilbyr vanlig ultralyd og 3D/4D ultralyd.