Kiropraktor

Helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand.

Fysioterapi

Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell med kunnskapsfelt innen kropp, bevegelse og funksjon.

Akupunktur

Akupunkturbehandling omhandler stimulering av spesifikke punkter; akupunkturpunkter – med tynne, sterile nåler for å gjenopprette ubalanser/ blokkeringer i kroppen som skaper plager og smerter.

Massasje

Med massasje behandler man muskulatur som er stiv-støl-anspent-knutet. Denne massasjeformen går dypere og hardere inn i musklene enn vanlig velværemassasje.

Kopping

Kopping, en del av den kinesiske medisin. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud.

Coaching

Med selvutviklingskurset SilvaMetoden sls kan du ta kontroll over eget liv. Du lærer enkle teknikker for stressmestring og til å løse hverdagens utfordringer.

Funksjonell medisin

En helhetlig helsemodell som fokuserer på underliggende ubalanser og påvirkende miljøfaktorer.

Tai Chi

Tai Chi er en treningsform hvor bevegelsene ofte blir praktisert som terapi for å bedre helse, særlig innenfor muskel- og skjelettplager, og øke livslengde og livskvalitet.

Ultralyd

Mange kvinner ønsker ekstra ultralydundersøkelser i tillegg til den de får fra dert offentlige. Knøttet Ultralyd tilbyr vanlig ultralyd og 3D/4D ultralyd.

Lymfedrenasje

Bra for deg som plages med at kroppen binder væske, noe som fører til hovenhet i finger, føtter og legger.

Tui Na Massasje

Tui (skyve) Na (gripe) er en kinesisk medisinsk massasje som bygger på de samme prinsippene som klassisk akupunktur.

Gjennom et sett av gripe, trykke og rulleteknikker kan behandler stimulere kroppens energibaner slik at energien igjen beveges fritt i meridianbanene og musklene. Massasjen går ut på å få i gang energiflyten i meridianen og bedre balansen i kroppen

Pasientene behandles med klærne på. Behandlingen brukes både for akutte og kroniske smerter og muskelskader, samt for å senke stress og anspenthet som har satt seg i kroppen.