Om oss

Tverrfaglig

klinikk

Vi er stolte av at vi er den største tverrfaglige klinikken av vårt slag i Moss.

Hvorfor velge Vansjøklinikken

Vansjøklinikken er en tverrfaglig klinikk med et bredt utvalg av behandlere som ved behov samarbeider på tvers av profesjonsgrensene. Vi ønsker å tilby et best mulig helsetilbud for våre pasienter fra fjern og nær.

Klinikken holder til på Lilleeng Helsepark, som er lokalisert på Høyda i Moss. Vi er elleve høyt kvalifiserte og erfarne behandlere innenfor både komplementær og tradisjonell medisin.

Behandling ved Vansjøklinikken

Klinikken består av: fysioterapeuter, kiropraktorer, jordmor, akupunktører, naturmedisiner, massører, og Tai Chi og Qi Gong instruktører og treningsveiledere.

Vi tilbyr også treningstimer flere dager i uken med fysiofitness inne på Actic i samarbeid med vår fysioterapeut Pernille.

Sentral beliggenhet med gratis parkering.

Behandlere ved Vansjøklinikken
Erfarne behandlere

Vi er i dag 11 terapeuter som innehar mye kompetanse innenfor sine respektive felt. På grunnlag av vår erfaring kan sette sammen et fullverdig behandlingstilbud til deg.

Vår visjon
Vår visjon

Vårt mål er er å gi deg bransjens beste behandling. Vår visjon er derfor å gi trygghet fra første kontakt til siste besøk etter at behandlingen er avsluttet.

Tverrfaglig klinikk
Tverrfaglig

En moderne klinikk, med et bredt og tverrfaglig behandlingstilbud. Vår kompetanse og samarbeid gir deg som pasient mulighet til å få den rette behandlingen.

Ingen ventetid
Ingen ventetid

Ingen ventetid. Hos oss kan du bruke din helseforsikring. Vi tilbyr gode bedriftsavtaler for bedrifter i Mosseområdet.

Åpningstider

Mandag – Fredag 8.00 – 20.00

Åpningstidene kan variere fra behandler til behandler.

Book time online

Du kan selv booke time online. Her får du oversikt over behandlere og ledige timer

Lilleeng helsepark logo
Actic logo
Knøttet ultralyd logo