Marit Jansen Sundmoen, kiropraktor

Marit Jansen Sundmoen, kiropraktor

Kiropraktor Marit Jansen Sundmoen er utdannet i 2009 ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England. Dette er en 5-årig universitetsutdannelse etterfulgt av en 1-årig turnustjeneste. Turnustjenesten avholdt hun ved Frisk Fokus Helsesenter i Kongsvinger hvor hun jobbet frem til sommeren 2013, hvorpå hun flyttet tilbake til Moss og fortsatte sin kiropraktorvirksomhet her.

Kiropraktor i Moss

Marit har siden september 2015 jobbet ved Vansjøklinikken og har bred erfaring innen behandling av nerve-muskel- og skjelettplager. Hun har fordypet seg i behandling av svimmelhetsplager, spesielt innenfor krystallsyken (BPPV). Hun tilbyr også utredning av svimmelhetsplager ved hjelp av VNS-briller (spesielle briller som ser etter ufrivillige øyebevegelser, nystagmus).

I tillegg driver Marit med tørrnåling (dry needlig) som innebærer nålbehandling av triggerpunkter (muskelknuter) i musklene.

Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk

En annen av hovedinteressene til Marit innebærer behandling av barn og ungdom. Sommeren 2016 var hun ferdig med sin tilleggsmaster innen muskel- og skjeletthelse hos barn og unge, som er en 3-årig deltidsutdanning. Etter et ett-årig spesialistforløp er hun, som en av de første i Norge, spesialist innen barne- og ungdomskiropraktikk.

Spesielle interesseområder:

  • Korsrygg- og bekkenproblematikk
  • Nakkesmerter
  • Muskel- og skjelettplager hos barn og unge
  • Hodepine
  • Svimmelhet, krystallsyke (BPPV)

Marit er medlem av Norsk Kiropraktor Forening (MNKF).

Kiropraktor Marit Janson Sundmoen
Kiropraktorbehandling
Kiropraktor Marit Janson Sundmoen
kiropraktor
Marit Jansen Sundmoen

Om Marit

Spesielle interesseområder: Korsrygg- og bekkenproblematikk, Nakkesmerter, Muskel- og skjelettplager hos barn og unge, Hodepine, Svimmelhet
Kiropraktor Marit Janson Sundmoen