Lene Thorgersen Røine, mental trener

Lene Thorgersen Røine, mental trener

Jeg er instruktør i SilvaMetoden, som er et verdensomspennende program i personlig utvikling, og sertifisert som Success Coach! Hver dag er forskjellig, og jeg gleder meg alltid til å gå på jobb.

Av utdannelse er jeg siviløkonom fra Edinburgh i Skottland, og etter det tok jeg høyere revisorstudium på Handelshøyskolen i Bergen. Jeg har jobbet med revisjon, regnskap og skatt og er derfor glad i tall, system og struktur. Det tar jeg med meg inn i min jobb med coaching og kurs. Det å kombinere både venstre og høyre hjernens ferdigheter (f.eks det analytiske og det kreative) gjør at det er lettere og mer moro å finne veien fremover dit vi vil. Ved å bruke de teknikkene jeg har lært er jeg blitt veldig god på å gjøre det beste ut av dagen i dag, og det vil jeg gjerne lære deg å bli enda bedre på også!

Jeg brenner for å kunne bidra og hjelpe mennesker et skritt videre. La oss sammen oppleve og finne ut hvordan du kan få det bedre og hva du kan bli dyktigere på!

Jeg har trent hjernen til å bli Rå i hue på å oppleve både energi, moro og glede, men også til ro og harmoni! Bli med å bli mer Rå i hue du også – jeg gleder meg til å møte deg! Mer om meg og mine arbeidsmetoder kan du lese på http://raaihue.no/.