Akupunktør og naturmedisiner Brynjulf Haugan

Brynjulf Haugan

Akupunktur kan hjelpe deg

Akupunktør og naturmedisiner Brynjulf Haugan tar imot pasienter på et bredt indikasjongrunnlag, men har særlig opparbeidet seg erfaring og kunnskap innen mage/tarm lidelser, utmattelse syndromer, astma, infertilitet, muskel- og skjelettplager og migrene/hodepine.

Akupunktør og naturmedisiner Brynjulf Haugan

Brynjulf Haugan er utdannet akupunktør ved Norsk akupunkturskole i 1997 i tillegg har han en 5-årig utdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin fra 1994. Han har over 20 års erfaring med behandling av kroniske og akutte lidelser.

Medlem av Norsk Akupunkturforening.

Akupunkturforeningen skriver om akupunktur:

«Effekten av akupunktur er godt dokumentert for en rekke lidelser, blant annet kronisk smerte, hodepinekvalme, allergi, søvnproblemer, depresjonangst, posttraumatisk stresslidelse og flere andre tilstander.

Tradisjonell kinesisk medisin (TKM) omfatter flere behandlingsformer i tillegg til akupunktur; blant annet urtemedisin, kostholdterapi, moxa (varme), kopping, tuina-massasje og treningsformer (qi gong og tai ji).»

«Den smertedempende effekten til akupunktur er blitt forsket på i mer enn 60 år, og viser at både opoide nevropeptider som enkefalin, endorfin, dynorfin, endomorfin og nociceptin/orfanin FQ og non-opoide nevropeptider er involvert i den analgetiske effekten til akupunktur. De non-opoide nevropeptidene som syntetiseres ved akupunktur eller elektroakupunktur har blitt undersøkt både for sin analgetiske effekt, men også for sin anti-inflammatoriske effekt. Studier har vist at akupunktur eller elektroakupunktur er effektivt ved smerter forårsaket av inflammasjon og kreft, i tillegg til viscerale og nevropatiske smerter. Les mer under virkningsmekanismer

 

Brynjulf Haugan behandler med kopping
Akupunktur ved Vansjøklinikken
Akupunktør Brynjulf Haugan
Akupunktør og naturmedisiner

Om Brynjulf

Brynjulf tar imot pasienter på et bredt indikasjongrunnlag, men har særlig opparbeidet seg erfaring og kunnskap innen mage/tarm lidelser, utmattelse syndromer, astma, infertilitet, muskel- og skjelettplager og migrene/hodepine.
Akupunktør Brynjulf Haugan